Hervay Ügyvédi Iroda - Kreatív jogi megoldások minden helyzetre

~ Kreatív jogi megoldások minden helyzetre ~

Kérjen konzultációs időpontot! +36 30 914 18 91

Díjszabás

Figyelemmel arra, hogy – esetleges látszólagos hasonlóságuk ellenére – minden ügy más és más, egységes díjszabást sajnos nem áll módunkban közzétenni.

Mindazonáltal törekszünk arra, hogy munkadíjunkat ügyfeleink számára méltányos, az elvégzendő munka értékéhez igazodó összegben, az ügyfeleink számára megfelelő fizetési konstrukcióban állapítsuk meg úgy, hogy ügyfeleink a várható költségekkel előre számolhassanak.

Ügyfeleinkkel való első személyes konzultáció – megbízás esetén – ingyenes!

Leggyakrabban alkalmazott fizetési konstrukciók:

Átalánydíjas megbízás keretében ügyfeleink egy havi rögzített összeg ellenében – további külön honorárium fizetése nélkül – az adott időszakban folyamatosan számíthatnak jogi segítségünkre.

Kedvelt módja a díjfizetésnek a munkadíj munka- illetve ügyszakaszokra (például egy perirat megírására, vagy egy per első fokú szakaszára) történő lebontása, mivel így a fizetendő díj mértéke és fizetésének időpontja mindig az éppen elvégzendő munkához igazodik, és az ügyfélnek nem kell egy nagyobb összeget előre kifizetnie.

A fentieken túlmenően lehetőség van az ügyvédi munkadíj óradíjban, esetlegesen sikerdíjban való megállapítására is. Ez utóbbi esetén az ügyfél csak a sikeresen lezárt ügyének eredményeként jogerősen megítélt, illetve peren kívüli egyezség során megállapított, vagy a behajtott pénzösszeg előre meghatározott százalékát tartozik ügyvédi munkadíjként megfizetni.

Természetesen az ügyfél igényeitől és az ügy jellegétől függően a fentiek kombinációja is elképzelhető

Jogi képviseletre, megbízható ügyvédre van szüksége?

Ügyfeleinkel való első találkozó - megbízás esetén - ingyenes!
Kérjen konzultációs időpontot a +36 30 914 18 91-as telefonszámon.