Hervay Ügyvédi Iroda - Kreatív jogi megoldások minden helyzetre

~ Budapesten, Gödöllőn és Online ~

Kérjen konzultációs időpontot! +36 30 914 18 91

Bemutatkozás

Dr. Hervay Viktória - Ügyvéd

Dr. Hervay Viktória vagyok, a Hervay Ügyvédi Iroda vezető ügyvédje. A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem Államigazgatási Karának elvégzését és igazgatásszervezői diplomám kézhezvételét követően, 2006-ban szereztem jogi diplomát az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán. Csaknem hét évet töltöttem el egy patinás, széles nemzetközi és hazai ügyfélkörrel rendelkező belvárosi ügyvédi irodában, ahol elméleti tudásomat kiváló és elismert szakemberek irányítása mellett mélyítettem el, és jelentős tapasztalatokra tettem szert a polgári jog, a gazdasági jog, valamint a közigazgatási jog területének legkülönbözőbb szegmenseiben is. 2010-ben nyitottam meg saját irodámat, hogy hivatásomat egyéni ügyvédként folytassam tovább.

Munkatársaimmal tevékenységünk során a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatás nyújtása mellett nagy hangsúlyt fektetünk az ügyfelekkel való közvetlen és folyamatos kapcsolattartásra, az egyedi igényeknek való megfelelésre. Alapelvem a tárgyilagos tájékoztatás: nálunk nem kell attól tartania, hogy a megbízás érdekében olyan költséges eljárásokba hajszolják, amelynek kimenetele már eleve reménytelen.

Felsőfokú szaknyelvi ismereteimnek köszönhetően munkámat magyar és angol nyelven végzem.

Az elmúlt évek során kialakult kapcsolataim révén kiemelkedő tudású és tapasztalatokkal rendelkező ügyvéd kollégákkal, valamint adótanácsadó-, könyvvizsgáló, ingatlan-értékbecslő és közgazdász szakemberekkel is együttműködöm.

Ügyvédi irodám Budapest belvárosában, a Nyugati tér szomszédságában található, tömegközlekedési eszközzel és gépjárművel is könnyen  megközelíthető.

Bízom benne, hogy hamarosan Önt is ügyfeleim között üdvözölhetem!

Jogi képviseletre, megbízható ügyvédre van szüksége?

Kérjen konzultációs időpontot a +36 30 914 18 91-as telefonszámon.