Hervay Ügyvédi Iroda - Kreatív jogi megoldások minden helyzetre

~ Budapesten, Gödöllőn és Online ~

Kérjen konzultációs időpontot! +36 30 914 18 91

Rólunk írták

"Pontos, megbízható, alapos, kitartó, empatikus, nagyon felkészült ügyvédnek ismertem meg Dr. Hervay Viktóriát. Magán és céges ügyben is képvisel, újból Őt választanám."

5 Star Rating: Excellent5

Bencze Ilona - vezérigazgató ~ Móksha Gyógyír Zrt.

"Munkámhoz nélkülözhetetlen az ügyvédi jelenlét. Mindig is olyan jogi képviselőt kerestem, aki gyors, precíz, megbízható, ügyfélközpontú, és akivel hosszú távú, közvetlen munkakapcsolatot létesíthetek. És persze emellett számomra sem elhanyagolható a költséghatékonyság. Régóta dolgozom már Dr. Hervay Viktóriával, és benne megtaláltam mindent, amit kerestem. "

5 Star Rating: Excellent5

Herrhofer Mária - CDC Ingatlanközvetítő

"Egy cég létrehozása, felépítése sosem egyszerű feladat. Ennek megvalósításában segítettet nekünk Dr. Hervay Viktória. Az cég megalkotása során pontos, érthető - laikus számára is- és kellő tájékoztatást kaptunk a folyamat minden lépéséről. Az ügyintézés mindig gyorsan, és gördülékenyen ment. Társaságunk létrejötte után is napi szintű kapcsolatot tartunk. Az aktuális problémáinkra mindig több megoldási alternatívával szolgál. Javaslatainak előnyeit és hátrányait is ismertetve, segít a felmerülő jogi kérdéseket hatékonyan, magas szakmai színvonalon megoldani, így hozzájárul, hogy mindig jól döntsünk. "

5 Star Rating: Excellent5

Herrhofer Éva - Marianna Herrhofer Kft.

"Ingatlanhasznosító Kft-t vezetve szükséges, hogy minden jogi változást nyomon kövessek. Ebben segít nekem Dr. Hervay Viktória. Az ingatlanokkal kapcsolatos jogügyletek intézésén, okiratszerkesztésen át az ingatlan-nyilvántartási ügyintézésig minden területen számíthatok szakértelmére. Szakmai felkészültsége, precizitása, és elhivatottsága garancia arra, hogy mindig a legmagasabb szintű jogi szolgáltatást vehetem igénybe. Az ügyvédnőt a nagyfokú rugalmasság, az ügyek gyakorlatias megközelítése, és azok hatékony és gyors megoldása jellemzi. A felmerülő jogi lehetőségeket közérthetően ismerteti, és a döntésekben mindig számíthatok segítségnyújtására is."

5 Star Rating: Excellent5

Madari Miklós - ügyvezető, tulajdonos ~ MM Ingatlanhasznosító Kft.

"Dr. Hervay Viktória polgári peres és közigazgatási hatósági eljárásban (birtokvédelem, környezetvédelem, kisajátítás), szakszerűen és határozottan képviseli az érdekeimet. Széleskörű jogi tapasztalattal rendelkezik, korrekt, megbízható, lelkiismeretes. Az ügyvéd és ügyfél közötti bizalmi viszony jól működik kettőnk között. Én csak az elégedettség hangján tudok szólni az Ügyvédnőről, amire az iratok jogszerű elkészítése, a határidők pontos betartása, a tárgyalásokra való alapos felkészülése is feljogosít."

5 Star Rating: Excellent5

Dékány Katalin

"Viktória mindenre kiterjedő, biztos szakmai felkészültsége mindig stabil hátteret nyújtott számomra a jog útvesztőiben, akár szerződéskötéskor, akár peres ügyben volt szükségem a segítségére. Kedves, ámde határozott személyisége, magabiztos fellépése megnyugtatólag hatott rám az egyeztetések alkalmával és a tárgyalásokon egyaránt."

5 Star Rating: Excellent5

Ádám Katalin

"Viktóriával 3 éve dolgozunk együtt. Kisebb céges ügyekkel kezdtük, mára a 4D Books Épületinformatikai Kft. összes jogi természetű ügyét Viktória kezeli. Teljes körű szolgáltatásával (szóbeli és írásbeli jogi tanácsadás, szakértés, szerződések, beadványok elkészítése, perek vitele stb.) és széleskörű szakértelmével (munkaügyi perek, társasági ügyek, vállalkozási és beszállítói szerződések) elégedett vagyok, szívesen ajánlottam ismeretségi körömben és igénybe veszem tudását a magánéleti jogi kérdések megoldásában is."

5 Star Rating: Excellent5

Sziegl Gábor - ügyvezető igazgató ~ 4D Books Épületinformatikai Kft.

Jogi képviseletre, megbízható ügyvédre van szüksége?

Kérjen konzultációs időpontot a +36 30 914 18 91-as telefonszámon.